• +381 64 258 89 85
  • +381 11 240 40 46
  • info@ffb.rs
  • Koče Kapetana 43, Beograd

Kavitacija

  1. Kavitacija

Kavitacija

Tretman

Kavitacija nastaje dejstvom niskrofrekvetnog ultrazvučnog talasa, usled čega dolazi do pucanja masnih ćelija. Oblikovanje stomaka, bokova, zadnjice, bedra i ruku bez hirurškog zahvata i ožiljaka. Neinvazivna, bezbolna, brza i sigurna liposukcija.


Mogućnost skidanja masnih naslaga i celulita na željenim regijama bez oporavka. Energija ultrazvučnih talasa se tokom tretmana koncentriše tačno određenu dubinu u tkivu, što omogućava ciljano razbijanje masnih ćelija pri čemu površina kože, mišići; nervi i tetive ostaju netaknuti. Nakon razlaganja masne ćelije, masnoća se u obliku triglecirida odlazi u međućelisku tečnost, gde se pomoću enzimske aktivnosti deli na glicerol i više masne kiseline. Glicerol odlazi u krv, a više masne kiseline u jetru, gde se metabolizuju, kao i masnoća koju unosimo hranom. Razgrađene masnoće putuju kroz organizam i mora biti potrošen aerobnom fizičkom aktivnošću. Potrebno je nakon tretmana uraditi limfnu drenažu kako bi se proces ubrzo.


S’obzirom da kavitacija spada u medicinske a ne kozmetičke tretmane, za njegovo pravilno izvođenje potrebno je znanje anatomije i fiziolgije, tretmane u našem centru izvode isključivo obučeni viši fizioterpeuti. Tretman i limfna drenaza + savet za poseban režim ishrane.

Tretmani za lice i telo - Kavitacija
Tretmani za lice i telo - Kavitacija
Tretmani za lice i telo - Kavitacija
Pozovite

U skvakom trenutku možete nas pozvati za bilo kakav savet