• +381 64 258 89 85
  • +381 11 240 40 46
  • info@ffb.rs
  • Koče Kapetana 43, Beograd

Kriolipoliza

  1. Kriolipoliza

Kriolipoliza

Tretman

Kriolipoliza se smatra trenunutno u 5 najefikasnijih tretmana mršavljenja u svetu. Sa tri tretmana i do 3 kg gubitka. Santimetri se tope, dođite na besplatnu konsultaciju da napravimo lično vaš nedeljni paket mršavljenja.

Predstavlja trenutno najpopularniju, najpouzdaniju metodu uklanjanja celulita i masnih naslaga sa predela struka, stomaka, bokova, butina, kolena, nadlaktica i podvaljka. Smrzavanje masti poznato kao kriolipoliza je neinvazivan bezbolan tretman koji otklanja ćelije potkožnog masnog sloja iz regije gde vežbe i dijete su se pokazale kao neefikasne.

Ovaj tretman uključuje hlađenje masnog tkiva da započne lipolizu (razlaganje masnih ćelija) odnosno ima za cilj da smanji masti u telu bez oštećenja drugih ćelija. Ovo je jedan od nekoliko kombinacija sa smart lipolaserom koji se mogu koristiti da smanje masti. Proces se odvija normalnim metabolickim procesom u telu sa postepenim eliminisanjem masnih ćelija iz tretiranog područja. Za vidljive rezultate potrebno je više vremena ali su efikasniji ako se kombinuju sa kavitacijom.

Koliko tretmana je potrebno?

Jednim tretmanom se gubi 20% masnih ćelija na tretiranoj regiji. U nasoj ambulanti nudimo najbolji i najsigurniji tretman kriolipolize na raspolaganju. Tokom tretmana možete citati, koristiti vaš laptop i nakon tretmana možete ići nazad na posao i vratiti se svakodnevnim aktivnostima.

Tretmani za lice i telo - Kriolipoliza
Tretmani za lice i telo - Kriolipoliza
Tretmani za lice i telo - Kriolipoliza
Pozovite

U skvakom trenutku možete nas pozvati za bilo kakav savet