• +381 64 258 89 85
  • +381 11 240 40 46
  • info@ffb.rs
  • Koče Kapetana 43, Beograd

Lipolaser

  1. Lipolaser

Lipolaser

Smart Lipolaser

Manje vremena, nema otoka, nema oporavka, neinvazivna. Kao tretman za mršavljenje i gubljenje masnih naslaga veoma komforan. Odlične rezultate koje postižemo kombinovanjem sa laserskom lipolizom otklanjajući masne ćelije sa tretirane regije. Napredna laserska lipoliza razlikuje se po tome što koristi pažljivo odabrani laser za topljenje masnih naslaga kroz vrh slojeva kože klijenta.


Postižemo i zatezanje kože i smanjenje masti sa laserskom lipolizom. Komforan tretman moguće tretitranje više regija istovremeno.


Druga generacija laserske liposukcije su značajno poboljšani. Laser koji se koristi je moćniji. Klinička ispitivanja su otkrila da nakon razbijanja masnoće laserom vrlo lako. se izbacuju iz organizma nakon tretmana .Rezultati su neposredni.

Postupak je idealan za;
- Gornji i donji deo stomaka
- Unutrašnju i spoljašnju stranu butina;
- Leđa;
- Kukove;
- Zadnjica;
- Kolena;
- Podvaljak.

Oblikovanje tela tehnikom laserska lipoliza je sve više zastupljena i prihvaćena metoda zbog komfornog samog tretmana i rezultate koje klijent moze da ostvari. Ako tražite najnoviju, vrhunsku, veoma efikasnu tehnologiju za eliminaciju masnih ćelija onda laserska lipoliza je definitivno tehnika koju će te razmotriti.

Tretmani za lice i telo - Lipolaser
Tretmani za lice i telo - Lipolaser
Tretmani za lice i telo - Lipolaser
Pozovite

U skvakom trenutku možete nas pozvati za bilo kakav savet