• +381 64 258 89 85
  • +381 11 240 40 46
  • info@ffb.rs
  • Koče Kapetana 43, Beograd

Celulit Shockwave terapija

  1. Celulit Shockwave terapija

Celulit Shockwave

Terapija

Celulit Shockwave ili Acoustic Wave terapija je klinički dokazan tretman za oblikovanje tela i otklanjanja celulita. To je neinvazivan, brz, bezbolan tretman koji ima za cilj podmlađivanje kože i mekih tkiva, kako bi eliminisali nastanak celulita, opuštene kože i strija u roku od nekoliko nedelja.

Sa Shockwave terapijom je dokazano da se ubrzava i poboljšava rezultat u kombinaciji sa drugim tretmanima za smanjenje masnoće, kao što su Kriolipoliza,Kavitacija Radio talasi,Lipo laser.

Shockwave tretmani otklanjaju: celulit, opuštenu kožu, strije, masne naslage


Šta je Shockwave terapija?

Shockwave terapija je isporuka akustičnih talasa u telu, stvarajući vibracije u mekim tkivima. At The Bodi Clinic koristimo Ks-Vave uređaj koji je FDA odobrila.

Akustični talasi su jaki, ne-fokusirani impulsi zvuka koji stvaraju vibracije. Kada su akustični talasi usmereni na problematičnim delovima kože ili tkivu, oni proizvode širok spektar pozitivnih fizioloških odgovora u telu. Ove promene mogu dovesti do poboljšanja glatkoći, tekstura, elastičnost i zatezanje kože.


Koliko tretmana je potrebno?

Za najbolje rezultate preporučujemo od 8 – 10 tretmana.

Shockwave tretmane preporučujemo 2 – 3 tretmana nedeljno ravnomerno odvojeno.

Za konbinovne tretmane, odnosno Shockwave terapija i ultrazvucna Kavitacija savetovali bismo 1 ili 2 nedeljno.

Kako bi se poboljšali i ubrzali rezultate kriolipolize odmah preporučujemo Shockvave terapiju pre i posle kriolipolize, postupka sledi 3x nedeljni konbinovani Shockwave tretman.

Naš terapeuti će vas posavetovati o najboljem programu lečenja u skladu sa ciljevima tokom konsultacija.


Koliko brzo ću videti rezultate?

Većina klijenata će početi da vidi napredak i promene u teksturi kože nakon 4 tretmana. Puni efekti tretmana će se videti na kraju programa.

Poboljšanja u koži mogu se nastaviti i povećavati posle prestanka tretmana za narednih 2 – 3 meseca, kolagen je redizajniran i cirkulacija se poboljšava.Preporučujemo tretman održavanja svakih 6 – 8 nedelja da bi rezultati bili dugotrajni.


Da li je tretman bolan?

Shockwave terapija je bezbolna procedura. Vibracije se mogu osetiti intenzivnije u određenim delovima tela, ali većina klijenata kaže da je tretman udoban i opuštajući.


Da li je Shockwave terapija bezbedna?

Shockwave medicinska terapija koristi se dugi niz godina u lečenje i oktlanjanju celulita. To je dokazano da ima moc da regeneriše i otkloni uporni celult to je klinički dokazano. Shockvave je prepoznata kao veoma bezbedan i efikasan tretman.


Koliko Shockwave terapija košta?

Naše cene tretmana može se naći na našem sajtu. Ali naša teraput će vas posavetovati o setovima programa za postizanje najboljih efekata tokom konsultacija.

Prednosti Shockwave lečenja :
• otklanjanje celulita
• glatka i podmlađena koža
• otklanjanje masnih naslage
• zateže kožu i vezivno tkivo
• Povećava čvrstinu kože
• Smanjenje obima
• Poboljšava mišićni tonus


Za najbolje rezultate preporučujemo 8 – 10 tretmana Shockwave terapija.

Mnogi klijenti koji koriste naše tretmane odlučuju se da kombinuju svoje tretmane sa Shockwave ,odlični klinički rezultati, pokazuju da prednosti kombinovanja Shockwave postupak sa drugim tretmanima oblikovanje tela može da poboljša i ubrza rezultate. Ovo posebno važi za tretman kriolipolize.

Tretmani za lice i telo - Shockwave celulit terapija
Shockwave celulit terapija
Shockwave celulit terapija
Pozovite

U skvakom trenutku možete nas pozvati za bilo kakav savet